fbpx

Grönsakslådan

Vår vanligaste låda innehåller älskade grönsaker som är lätta att äta. De flesta av dem kräver ingen tillagning alls och de är alla läskande goda. Alla barnens (även vuxna barns) favoriter: gurka, sockerärtor, morötter och sallad. Om du vill  att äta mer grönt är det här ett lätt sätt att komma igång!

 

Grovsakslådan

I grovsakskassen hittar du de lite grövre rotsakerna och kålhuvuderna. Lök, potatis och rödbetor. Gemensamt för dem är att de är mättande. Oftast tycker de om att bli tillagade. De kan lagras lite längre. Om du kombinerar grönsakslådan med grovsakslådan har du alltid fina grönsaker hemma. 

Bagerilådan

Du som prenumererar på våra grönsaker kan också få hem nybakat bröd från kulturbageriet. För bara 140 kronor får du samtidigt med dina grönsaker en härlig bagerikasse. nnehållet varierar från vecka till vecka men i grund blir det alltid minst en limpa och något sötebröd, därefter tar Kulturbageriet sig friheten och fyller på med annat från stenugnen utifrån vad som är bäst just nu.

Billigare ju mer lokalt du äter!

Grönsakslådan

249kr

till anmälan

Grovsakslådan

169kr

till anmälan

Grönsakslådan + grovsakslådan

378kr

till anmälan

(du sparar 40kr)

tvärålundsrabatt

-29 kr

du som hämtar i tvärålund får en superlokalodlat-rabatt

biltillägg

+20 kr

vi levererar överallt där det är möjligt med lastcykel. För er som bor längre än Owens ben orkar trampa kan vi erbjuda leverans med bil. 

bagerikassen

140 kr

till anmälan