Koka upp saltat vatten i en stor kastrull.(1/2 tsk per liter vatten)
Skär savoykålen och potatisen i skivor. Lägg dem i det kokande vattnet.
Låt grönsakerna koka i 5 minuter.
Häll torr pasta i vattnet och låt koka i ytterligare 10 minuter.
Smält under tiden smöret med oljan i en kastrull. Lägg i vitlöken och salvian. Bryn tills vitlöken börjar få gyllene färg. Ta bort från plattan.
Låt grönsakerna och pastan rinna av i ett durkslag.
Ta en skål för varje person (eller en stor för alla) och lägg ett lager av den varma potatis, kål- och pastablandningen och toppa med osten och lite smält smör. Fortsätt att varva grönsaker och pasta med ost och vitlökssmör 2-3 gånger tills du har använt alla ingredienser. Avsluta med ett lager parmesanost och vitlökssmör.
Dra några varv med pepparkvarnen över pastan och servera!